Annonce
Gitte Minck, der er direktør i firmaet Xocolatl, fortæller, at der kommer en takeaway butik med hjemmelavet is, honningkager og sandwich på hjørnet overfor Brødremenighedens Honningkagebageri i Lindegade. Den nye butik ventes at åbne inden den 1. juli. Arkivfoto:
Ugeavisen Vamdrup

Mums: Ny butik med honningkager og hjemmelavet christiansfelder is åbner snart

Xocolatl, der allerede driver Brødremenighedens Honningkagebager i Christiansfeld, udvider og overtager den café, der ligger på gadehjørnet lige overfor. Her kan kunderne snart købe is, kage og sandwich.
Annonce
  • Gitte Minck, der er direktør i firmaet Xocolatl, fortæller, at der kommer en takeaway butik med hjemmelavet is, honningkager og sandwich på hjørnet overfor Brødremenighedens Honningkagebageri i Lindegade. Den nye butik ventes at åbne inden den 1. juli. Arkivfoto:
  • Bag de lokaler, som Xocolatl snart overtager i Lindegade, ligger en hyggelig have med en brønd og gamle træer. Her skal der stilles borde og stole op til kunderne. Foto: Xocolatl.
  • På venstre hjørne ligger Brødremenighedens Honningkagebageri og det hjørnet overfor åbner Xocolatl et takeaway sted med hjemmelavet is, honningkage og sandwich. Foto: Google Streetview

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce